ZCV Chabab heeft vrijdagavond puntverlies geleden doordat men tegen Parkstad SV niet verder kwam dan een 1-1 eindstand. Het was het eerste puntverlies sinds 18 november ook toen heette de tegenstander Parkstad SV . In Veenendaal werd het destijds 5-5.

 ZVC Chabab kwam nog wel op een 0-1 voorsprong – vanuit een strafschop- maar speelde verder de gehele avond een moeilijke wedstrijd. Ook de arbiter kende niet zijn sterkste wedstrijd van het seizoen. De man in het zwart maakte fouten die ten nadelen waren van beide teams. ZVC was naar Amsterdam afgereisd zonder wissels en de krachten vloeiden dan ook weg gedurende de partij. Nadat een ZVC speler een gele prent had ontvangen, was het Parkstad SV die van de ontstane overtal situatie gebruik maakte en de stand weer gelijk trok 1-1.

De gastheren roken bloed en gingen op zoek naar de overwinning. Gelukkig voor ZVC Chabab was keeper Samir Asaidi wel bij de les en hij voorkwam met enkele knappe reddingen dat de schade nog enigszins beperkt bleef in de Hoofdstad.

 Er wachtten nu twee thuiswedstrijden voor ZCV Chabab tegen respectievelijk Al- Andalus en concurrent 1461 Soest. In deze confrontaties moeten de Veenendalers het kampioenschap binnenhalen.

 

Voetbaleentwee.