Het jonge talent Wesley van Beijnum stapt komend seizoen over van de JO-19 van GVVV naar VVA Achterberg. De Achterbergse Beijnum speelde tot zijn 12e in de jeugd van VVA, waarna hij verkaste naar de jeugdopleiding van GVVV. Nu de jeugdspeler voor een overstap naar de senioren staat, kiest hij ervoor om terug te keren bij zijn oude club. Dit seizoen is Beijnum al trainer van de JO-11 bij VVA. Beijnum is een snelle rechtsbenige speler, met een voorkeur voor de rechtsbuiten positie. Daarnaast heeft hij bij GVVV ook vaak als vleugelverdediger gespeeld.

VVA is blij met de terugkeer van de jonge van de club. Het beleid is talenten niet alleen een mooie tijd bij VVA te bieden, maar zeker ook de omstandigheden creëren waarin spelers zich kunnen verbeteren en ontwikkelen . Achterbergse jongens zien ze daarom bij VVA graag in het eerste elftal spelen.

De technische commissie geeft aan dat een groot deel van de selectie ook volgend jaar in Achterberg speelt. Daarnaast wil de koploper in de vierde klasse zijn selectie graag op enkele posities versterken. Eenmix van ervaren krachten en jonge talenten.

Op de foto Cor van Doorn namens VVA Achterberg met Wesley van Beijnum

 

Voetbaleentwee.