De thuisploeg begon de 1e wedstrijd in de nieuwe competitie tegen het sterke A.Z.C. uit Zutphen.

Een ploeg waar terdege rekening mee gehouden moest worden, zeker door hun fysieke instelling en het zeer goed beheersen van de “ lange bal “, WAVV heeft toch wel het nieuwe seizoen een ware facelift ondergaan, en hoopte in deze eerste wedstrijd hun doelstelling kenbaar te maken.

De wedstrijd begon daarom goed, twee strijdbare ploegen die voor hun supporters een goed resultaat wilden halen, van beide kanten werd dan ook vol op de aanval gespeeld, en zoals zo vaak werden van beide kante de spitsen goed in stelling gebracht. Dat de wedstrijd eindigde in een 0 – 0 brilstand was zeker te danken aan beide doelmannen, zo hield uitblinker Jeffrey Rutte voor WAVV op diverse furieuze manieren zijn doel schoon, en deed ook doelman van AZC Nardo v.d. Broek exact het zelfde, ook beide verdedigingen deden het zeker uitstekend en volgde dan ook een wedstrijd vol met mogelijkheden en toch wel goed en gevarieerd voetbal en zeker de wil om te winnen, WAVV kreeg t in de slotminuten twee geweldige kansen om tot scoren te komen, maar beide keren stond de doelman in de weg, zodat deze twee strijd eindigde zoals het begon 0 -0.

Trainer Lieftink voor het eerst dan in deze competitie ronde was niet helemaal tevreden, we pasten om sommige momenten te slordig, en als je goed bekijk hadden we de zijkanten beter moeten benutten, maar goed we hebben het niet weggeven en dat we toch een goede start hebben gegeven aan deze eerste wedstrijd, we putten moed uit deze wedstrijd en gaan er volgende week tegen SML uit Arnhem vol tegen aan.

 

Voetbaleentwee