VRC heeft een punt overgehouden aan het duel tegen AGOVV. VRC speelde gelaten in de eerste helft zoals trainer Kees van Rijswijk aangaf. Zo kon het ook gebeuren dat een lange bal van AGOVV voor gevaar zorgde en van waaruit Melvin de Leeuw in de 24e minuut de 1-0 scoorde. Veel gebeurde er niet meer de eerst helft omdat AGOVV de voorsprong koesterde.

De tweede 45 minuten een geheel ander VRC. Roy Rentenaar moest zijn verdedigende stelling verlaten er werd naar voren gedirigeerd om voor meer stootkracht te zorgen.

In de 64e minuut kwam VRC terecht op een gelijke stand. Het was Koen Nijhuis die niet nadacht bij een afgeslagen bal en met een heerlijke volley van grote afstand doel trof.

“ We hebben het na de 1-1 stand nog wel geprobeerd maar echte grote kansen zijn er niet geweest. AGOVV nam ook geen risico meer en daarom was het denk ik wel een terechte uitslag over 90 minuten. Het is nu zaak om volgende week het om de vierde plaats spelende Valleivogels te verslaan. “ vertelt trainer Kees van Rijswijk na afloop.

 

Voetbaleentwee: Teus Jakobs.