In Ederveen treffen a.s. zaterdag Advendo’57 en SV Panter elkaar. Twee teams die wat stroef aan de competitie zijn begonnen.  Daarom werden de overwinningen die beide kampen boekte afgelopen weekend dan ook als zeer welkom ervaren. Advendo’57 gaat zaterdag op zoek naar zijn eerste thuisoverwinning van deze competitie.  De laatste keer dat er een officiële wedstrijd thuis winnend werd afgesloten dateert alweer van 16 september. Een maand geleden werd toen het zwakke Uchta met 3-0 verslagen.

Om tot een thuiszege te komen moet het lastige SV Panter verslagen geworden. De Veenendalers zaten in de hoek waar de klappen vielen maar wonnen hun laatste wedstrijd verdiend met 2-5 van Zelos. Herstel dient zich aan voor de mannen van trainer Ronald de Roos. Bij de aftrap zaterdag is verschil vier plaatsen op de ranglijst in het voordeel van Advendo’57 het gat tussen de nummer zeven en elf bedraagt slechts één punt. Interessant aan dit 3e klasse duel zal zijn de verdedigende accenten.

Met Jaap van Doorn, Dion Kroesbergen en Dwight Keeldar beschikken de teams over voldoende stootkracht. Beide ploegen moesten gezamenlijk echter al 27 keer een tegendoelpunt incasseren. Wanneer deze trend zich doorzet wacht de supporters een doelpuntrijke wedstrijd. Het laatste onderlinge treffen werd gewonnen door Advendo’57. De thuisclub stal destijds de overwinning in de laatste minuut door een vrije trap van Karen Muradov 2-1.

 

 

Advendo’57 – SV Panter

Aanvang 15: 00 uur.

Sportpark Allemanskamp

Scheidsrechter E.J. Huisman

 

Voetbaleentwee zal verslag uit brengen met bijgevoegd beeldmateriaal.