Er werd voor de wedstrijd 1 minuut stil gestaan uit respect voor de slachtoffers die te betreuren vielen tijdens de schietpartij in Utrecht eerder deze week.

DOVO JO13-1 heeft zaterdag 23-03-2019 de competitiewedstrijd gespeeld tegen GVVV JO13-1 in El Clásico van Veenendaal.

 

Voor stukje live zie

Voor stukje voor aanvang zie

Voor alle doelpunten zie


De eerste helft had  DOVO het meeste recht op een voorsprong.

DOVO had alleen een beetje pech in de afronding. Zodoende duurde het tot de 27e minuut van de eerste helft voordat DOVO op voorsprong kwamen. Er kwam een goede pass over rechts, van DOVO, de nummer 14 van DOVO geloofde in die bal, gooide tussen twee verdedigers van GVVV alle registers open, en schoot op het goede moment, de bal in de goal, de keeper van GVVV kansloos achter latend, 1-0.

De tweede helft ging DOVO goed door, waren ook beter, maar het bleef 1-0. In de 12e minuut van de 2e helft was dan ook de prachtige redding van de DOVO keeper na een schot van GVVV cruciaal. In de 30e minuut kwam er een corner voor DOVO, en de nummer 15 van DOVO kopte de bal prachtig binnen, de verdiende 2-0. Hier bleef het bij, en DOVO blijft door deze uitslag de koploper.

 

Op zaterdag 6 april is de volgende competitiewedstrijd uit tegen Hoogland JO13-1. De wedstrijd op Sportpark Langenoord, op veld 1, begint dan al om 08:30.

 

Groet YouTube Jaap voetbal.