Veenendaal speelde niet sterk maar kon na afloop wel drie punten bijschrijven en zo druk houden op koploper Candia’66. In de 15e minuut kon v.v. Veenendaal het opgebouwde veldoverwicht belonen met een terechte 1-0 voorsprong. Doelpunt van Tim Boogers. De gasten uit IJzendoorn deden tot ieders verbazing direct iets terug en binnen een minuut was de stand weer gelijk 1-1.

Een steekbal van Gertjan Snijders op Tim Boorgers was er verantwoordelijk voor dat v.v. Veenendaal weer de leiding nam 2-1. Dit was tevens de ruststand.

De eerste fase na de onderbreking was het prijsschieten voor de manschappen van trainer Arco van Elst. Het echter duurde tot de 65e minuut voordat de marge op twee doelpunten werd gezet door wederom Tim Boogers. 3-1. Het bij elkaar geraapte UCHTA kon weinig tot niets uitrichten en v.v. Veenendaal paste zich gedurende het verloop wedstrijd steeds meer aan het niveau van de tegenstander waardoor de score niet verder opliep. Sander van de Laan moest zonder dat er een tegenstander in de buurt was vroegtijdig het speelveld verlaten en het is afwachten wat de uitkomst van deze kwetsuur is.

“ Dat we spelers missen mag natuurlijk geen excuus zijn. Wij zitten in de positie dat we afhankelijk zijn van een misstap van Candia’66. We kunnen niet meer doen dan de druk erop houden tot de laatste speeldag.” Aldus v.v. Veenendaal trainer Arco van Elst.

 

Voetbaleentwee: Teus Jakobs.