Valleivogels heeft de uitwedstrijd tegen v.v Dieren met 1-2 gewonnen. Door deze overwinning bij de rode lantaarndrager staat Valleivogels nog steeds op plaats vier die recht geeft op nacompetitievoetbal. Ondanks dat v.v. Dieren een zeer verdedigende tactiek hanteerde kwam het wel in de 30e minuut op een 1-0 voorsprong door balverlies van de Valleivogels.

De in goede vorm verkerende Jamal Oussif bediende vlak voor rust Ronnie van Essen en dit betekend de 1-1. Kort na de thee was Jimmy de Greef die in de 48e minuut zorgde dat zijn team de leiding in de wedstrijd nam. Doordat Valleivolgels niet de beslissende 1-3 scoorde bleef het tot in de laatste minuut spannend. Dieren ging de lange bal spelen maar deze viel niet meer goed. Nu Valleivogels dit soort wedstrijden over de streep gaat trekken kan het nog wel eens een heel mooi einde gaan worden.

Dit ziet ook Valleivogels trainer Dennis van der Steen.” Het word spannend. We hebben het in eigen hand. Volgende week in Veenendaal tegen VRC moeten we er staan om een week later thuis feest te hebben maar een gemakkelijke weg gaat het zeker niet worden.”

 

Voetbaleentwee: Teus Jakobs.