SV Panter heeft zichzelf afgelopen zaterdag verzekerd van nacompetitie voetbal. De nummer twee op de ranglijst ESA werd in Veenendaal met 4-3 verslagen.

Een resultaat waar men trots op kan zijn. Waar trainer Ronald de Roos ook tevreden over kan zijn was de eerste helft tegen ESA. Met goed combinatie voetbal vanaf het middenveld werden de spitsen bediend die uiterst trefzeker waren.

“ ESA had dit seizoen nog niet verloren en als je dan vooral door een zeer sterke eerste helft wint, kan je daar alleen maar tevreden over zijn. We speelden één van onze beste wedstrijden van het seizoen en dat op het juiste moment. ESA beschikt over een jonge ploeg en we hebben ze over het hele veld afgejaagd dit leverde succes op vooral bij de 2-0. ” Vertelt Ronald de Roos tegenover voetbaleentwee.nl

De terugval was groot de tweede helft tegen ESA. “ Tegen een goede ploeg als ESA kan dat gebeuren toch is het ons al meerdere keren overkomen. Dit zijn nog verbeterpunten voor het komende seizoen.”

Wanneer SV Panter derde blijft komt de tegenstander uit de derde Klasse B bij een vierde plaats moet er gestreden worden met een tweede klasser. “ We zien wel wat of wie het wordt. De doelstelling was handhaven en nu gaan we eind mei nog een paar mooie wedstrijden spelen. Daar moeten we met zijn allen van genieten. “

Nu de nacompetitie zeker is kunnen de laatste twee wedstrijd tegen SKV en Advendo’57 met minder druk worden gespeeld.” Er zijn wat pijntjes en blessures in de selectie het is afwachten hoe dit zich ontwikkelt. De laatste thuiswedstrijd tegen Advendo’57 gaan we zeker onze huid zo duur mogelijk verkopen. Daarna is het hopen op een voor het publiek aantrekkelijk tegenstander in de nacompetitie. Dit prachtige seizoen zorg er natuurlijk wel voor dat de verwachting voor het aanstaande seizoen veel hoger zal zijn. Sluit trainer Ronald de Roos analyserende af.

 

Teus Jakobs.