Één schamel puntje hield SV Panter over aan de wedstrijd tegen UNI VV. en daar moesten de manschappen van trainer Ronald de Roos diep voor gaan.

Na twee minuten spelen keek SV Panter al tegen een 0-1 achterstand aan. “ We zitten op dit moment in de hoek waar de klappen vallen. Waar een paar maanden gelden alles goed viel zit het nu op bepaalde momenten tegen.” Begint de SV Panter trainer. Ronald Roos doelt op het moment vlak voor rust toen Dion Kroesbergen de kans op de 2-1 miste. Rond de 30e minuut was de voorhoede speler wel verantwoordelijk voor de 1-1. Tot ergernis van iedereen met een Panter hart wisten de bezoekers vlak voor rust de 1-2 te scoren.

 

Toen na de rust ook nog de 1-3 op het bord kwam leek het over en uit. “ Bij de 1-3 dacht ik dat het wel eens een grote uitslag kon worden uiteindelijk hebben we nog een puntje kunnen redden. “ aldus Ronald de Roos.

De trainer zag Martin Rozeboom de 2-3 scoren. Dat in de slotfase ook nog de 3-3 viel was te danken aan de inzet die SV Panter in de laatste 20 minuten. Jos van der Wilt was de man van de gelijkmaker.

 

Teus Jakobs