Veenendaal speelde een verdienstelijke wedstrijd tegen het sterk geachte Dieren. Door toedoen van Gertjan Snijders lag de bal na amper twee minuten spelen al op de stip. Jordy van Olderen faalde niet vanaf 11 meter 1-0. De thuisclub bleef in een hoog tempo spelen en liet Dieren niet in de wedstrijd komen. Met de rust in het vizier was het Jordy van Olderen die voor de tweede maal trefzeker was deze middag 2-0.

“ In de rust was het gemakkelijk. Zelfde manier doorgaan en dat hebben de spelers heel goed opgepakt. We hadden de wedstrijd volledig onder controle gehad en dat is een compliment aan de ploeg.” Aldus de assistent trainer Dennis van Donselaar.

Zoals Donselaar al aangaf ging v.v. Veenendaal verder met het goede spel. Luuk van de Lustgraaf schoot het beetje hoop van Dieren met een afstandsschot aan diggelen 3-0.De bezoekers waren niet helemaal voor niets naar Veenendaal gekomen want vlak voor tijd lieten ze nog een mooie treffer noteren voor de statistieken 3-1. Niet veel later volgde het eindsignaal en was de dik verdiende overwinning voor v.v. Veenendaal een feit.

 

Teus Jakobs.