Door een 2-1 overwinning op Lunteren- en het gelijk spel van AGOVV tegen VRC- heeft er voor gezorgd dat Scherpenzeel niet meer in de problemen komt. Lunteren daarentegen moet nog oppassen in de laatste twee wedstrijden. De thuisclub dicteerde het overgrote deel van de wedstrijd. In de 17e minuut was een combinatie tussen Dittgher Aarsen en Tevik Ceyar verantwoordelijk voor de 1-0. De laatstgenoemde ronde fraai af.

Hafid Charadi zorgde in de 34e minuut op aangeven van Dittgher Aarsen voor de 2-0. Van Lunteren was er tot op dat moment weinig te melden. Scherpenzeel ging met een verdiende 2-0 voorsprong rusten.

Scherpenzeel schoot niet de veilige marge van drie doelpunten op het scorebord en zo kon het gebeuren dat het nog spannend werd. In de 82e minuut scoorde Evert Bouw namens Lunteren de aansluitingstreffer 2-1.Scherpenzeel schrok wakker en dit was net op tijd om de voorsprong niet meer uit handen te geven.

“ We hebben de wedstrijd onder controle gehad. Lunteren is alleen in de laatste fase gevaarlijk geweest. Doordat ze met de lange bal gingen spelen, dit hebben we prima opgelost. “ aldus een tevreden Scherpenzeel trainer Dik Peters van Ton.

 

Voetbaleentwee: Teus Jakobs.