DVSA moest een pijnlijke 0-4 nederlaag slikken tegen Fortissimo. De bezoekers zaten er fel op en dit resulteerde in de 9e minuut in een 0-1 voorsprong gemaakt door Chris Sangli. In de 22e minuut was het Anass el Hassnaoui die Fortissimo wederom liet juichen 0-2. Halverwege de eerste helft kwamen de Amerongers beter in de wedstrijd. Met de rust in aantocht was het Marten Busstra die de aansluitingstreffer scoorde. Deze werd echter wel of niet terecht voor buitenspel afgekeurd. De toegekend vrije trap werd direct naar voren geschoten door de gasten en Anass el Hassnaoui reageerde alert 0-3.

Fortissimo schakelde een tandje terug in de tweede helft maar ook dit bracht DVSA niet terug in de wedstrijd. Het slotakkoord was voor de bezoekers. Mohammed Belhaij bepaalde de eindstand op 0-4. Door deze uitslag gaat het seizoen voor DVSA uit als de bekende nachtkaars.

“ Het is jammer dat het seizoen zo afloopt en dat we steeds verder wegzakken. Het seizoen duurt te lang voor ons. Dat is dus iets waar we aan moeten gaan werken om volgend seizoen beter voor de dag te komen in de eindfase. “ vertelt trainer Jan van Dalem.

 

Voetbaleentwee: Teus Jakobs.