Een waar doelpuntenregen tussen SVP en AZ 2000 Elderveld. Maar liefst negenmaal werd de bal uit het net gehaald. Helaas voor SVP moesten zij dit vijfmaal doen. SV Panter kwam goed uit de startblokken en kwam dan ook verdiend op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Dwight Keeldar ( vanaf elf meter )  en Mike Willemse. AZ 2000 kreeg vlak voor de rust ook een strafschop te nemen en kwam mede hierdoor weer terug in de wedstrijd 2-1.

 

Of het nu door blessures, werk of vakantie kwam maar na de onderbreking stortte SVP totaal in. Zo zeer zelfs dat gasten konden weglopen naar een 2-5 voorsprong. SV Panter wilde toch minimaal een punt overhouden aan het thuisduel en perste er een offensief uit.

Eerst was het Reggi van de Heuvel die het net wist te vinden en toen Peter Doornebal vanuit een strafschop de 4-5 liet aantekenen leek de inhaalrace te slagen. Toch gelukte het de bezoekers de vijfde tegengoal te verijdelen waardoor SV Panter gedesillusioneerd met een nederlaag bleef zitten. “ Helemaal terug bij af.” Dit was het korte commentaar na afloop van een balende SVP trainer.

 

Teus Jakobs.