SV Panter is niet in geslaagd om zich te handhaven in de derde klasse. In een onderlinge treffen tegen v.v. Barneveld werd met 0-2 verloren. Gerechtigdheid klonk er uit de mond van de Barneveld supporters toen Ron Juffer in de 8e min een strafschop hoog over schoot. Martin Rozenboom geloofde in een diepe bal van Peter Doornenbal. De spits werd ten val gebracht waarop de arbiter van grote afstand beoordeelde, strafschop. Vanaf dat moment een brutaler Barneveld. Rico Doppenberg testte Dennis Diepenveen. Op een corner van dezelfde Doppenberg kopt Jos van den Brandhof namens Barneveld op de lat. Na de drinkpauze kwam El-Roy Eksteen een teenlengte te kort om de gasten op voorsprong te schieten. Het gevaar aan de SV Panter zijde moest komen van Aaron de Kaste.

In de 40e minuut verscheen de rappe aanvaller alleen voor doelman Rinse Verwey die knap met de voet redding bracht. Kort hiervoor zag de Kaste na heerlijke actie zijn inzet via de paal terug het veld in komen. De rebound was niet aan Gianlucca Inzitari besteed. Ruststand 0-0.

Het eerste schot op doel na de rust kwam op naam van Gianluca Inzitari. Dit na goed voorbereidend werk van Aaron de Kaste. Het eerste schot tussen de palen kwam op naam van Elviris Avdic 0-1. De genadeklap werd niet uitgedeeld door Adem Sanli die een levensgrote kans niet wist te verzilveren. Elviris Avdic deed het beter. De van een blessure teruggekeerde speler scoorde uiterst bekwaam de 0-2. SV Panter probeerde het nog wel. Echter het geloof op een goede afloop werd met de minuut minder. In de laatste minuut zag Ilias Abba zijn vrije schop nog worden gekeerd.Dit was het laatste wapenfeit van SV Panter in de derde klasse. Begrijpelijk teleurstelling na afloop bij de SV Panter. Het is nu uithuilen, evalueren en weer de draad oppakken.

SV Panter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teus Jakobs.