Opnieuw heeft ZVV Ede zich versterkt. De 24-jarige Jeffrey van Zwam uit Wijchen komt over van Morado CF uit Nijmegen.

Bij ZSW Wijchen begon van Zwam met zaalvoetballen. Daarna kwam hij achtereenvolgens uit voor ZVV Wijchen en dus Morado CF. Trainer Paul Prins kende de zaalvoetballer al geruime tijd en polste hem de laatste maanden geregeld om naar Ede te komen. ‘Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met Paul en heb ik toegezegd. De deal was daarna snel rond’, vertelt Van Zwam, voor wie Ede ongeveer een half uur rijden is. ‘In de eerste divisie voetballen is voor mij een stap omhoog. Ik ken het team een beetje en ik denk dat een plek in de middenmoot haalbaar moet zijn.’

Technisch manager Henry Snetselaar geeft in een reactie aan dat Van Zwams ervaring belangrijk is voor ZVV Ede, evenals bij Zoubeir Hadi, die een aantal weken terug al bij de Edenaren tekende. ‘Tevens is Van Zwam een multifunctionele speler die op meerdere posities uit de voeten kan’.

Voor het volgende seizoen bestaat de selectie van ZVV Ede vooralsnog uit de volgende spelers: Robbin Koenders (K), Luciano van Ommeren (K), Pascal Klarenbeek (K), Achraf Benahmed, Mitchell Snetselaar, Gudo van Dronkelaar, Joost van Dam, Rob van Eem, Kamal Bendadi, Zoubeir Hadi, Jeffrey van Zwam. Met Khalid Aoulich heeft de club nog geen overeenstemming bereikt. Hij heeft onlangs een aanbieding van een andere club gekregen.

 

Van de redactie.