Wie een spannende pot voetbal wilt  zien moet aanstaande zaterdag afreizen naar Woudenberg. Op sportpark De Grif treffen Woudenberg en SVL elkaar. De twee eerste klassers ontdeden zich in de nacompetitie respectievelijk van Terneuzense Boys, SSV’65, Brederodes en Roda Boys en gaan zich nu opmaken voor de allesbeslissende finale. Als je de statistieken erbij neemt komt men tot de conclusie dat de onderlinge verschillen marginaal zijn.

Beide teams wonnen hun thuisduel in de reguliere competitie. Woudenberg eindigde op 24 punten. SVL 23 punten en een doelsaldo van + 3 in het voordeel van SVL. Trainers Jeroen Peters en John van Loen zullen beseffen dat veel zal afhangen van de vorm van de dag en wie gaat er het beste met de druk om. Woudenberg heeft het thuisvoordeel.  Echter na een zwaar seizoen en een slopende nacompetitie is het  niet vanzelfsprekend dat er over een voordeel gesproken kan worden.

Bezoekende trainer John van Loen werd in Februari aangesteld om het aangeslagen SVL in de eerste klasse te behouden. De ex prof is nog één wedstrijd verwijderd van deze doelstelling. Woudenberg speler Dirk de Greef zal ontbreken in de finale. De aanvoerder kreeg in het duel tegen SSV’65 zijn tweede gele kaart in de nacompetitie voorgehouden. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

 

Voetbaleentwee.