Geslaagd seizoen Valleivogels ten einde.

Met een prima gespeelde wedstrijd in Waardenburg eindstand 1-1 begon het jonge team van trainer Dennis van der Steen aan de  thuiswedstrijd.

Het eerste gevaar was van de thuisclub, een steekbal van Remco van de Fliert op Wilbert Thomassen werd net op tijd doorzien door de goalie van WNC.

Een indraaiende vrije trap in de 10e min door WNC’er Senaid Jukic belande verrassend achter doelman Bakkenes.

Valleivogels ontsnapte want een minuut later was het wederom Jukic die met een achterwaartse lob iedereen verraste, de lat bracht redding.

Toch kwam in de 22e min de 0-2 op het bord, hier ging een verdedigingsfout van Thijs Binnerts aan vooraf. Spitsen van het kaliber Vincent Verheul weten met zulke geboden kansen wel raad. Valleivogels bleef in een hoog tempo voetballen. Sven van Rossum speelde zich knap vrij, zijn schot toucheerde de lat.

In de 39e min kwam de verdiende aansluitingstreffer, Sven van Rossum tikte de bal van dichtbij binnen nadat de Waardenburgse keeper deze had losgelaten. WNC snakte op een broeierig en sfeervol Sportparkt De Bree- W naar de rust.

Na de onderbreking gaf de ervaring van WNC de doorslag. Valleivogels viel aan zonder echt gevaarlijk te zijn. Nadat WNC al wat kansen gemist was het in de 60e min dan toch raak. Koziolek scoorde namens de bezoekers,1-3 . Slordigheid in de afronding bij de gasten  hield Valleivogels nog in leven.  Het leek nog even spannend te worden toen de doorgeschoven Thuis Binnerts in de 90e min de 2-3 binnenkopte.

Direct hierna liet de uitstekend spelende Vincent Verheul zijn klasse zien, een bekeken voorzet werd door Weidema bekwaam binnengekopt, eindstand 2-4.

Peter van de Pol was duidelijk na afloop “  vorige week waren wij de betere ploeg en hebben we het laten liggen. Vandaag waren zij beter en hebben het afgemaakt”  aldus de verdediger.

Nadat de eerste teleurstelling was verwerkt kwam het besef dat Valleivogels een prima seizoen heeft gedraaid onder trainer van der Steen.

voetbaleentwee