In Goedemorgen, Maandagmorgen blikken we terug en kort vooruit met o.a spelers, trainers of bestuursleden over gebeurtenissen van het afgelopen weekend. Vandaag v.v. Veenendaal keeper Guido Prins aan het woord.

De complimenten aan het adres van doelman Guido Prins na afloop van de met 2-0 gewonnen derby tussen v.v. Veenendaal en de SV Panter waren meer dan terecht. De doelman moest in de slotfase van de eerste helft handelend optreden en deed dit met verve. Zo voorkwam de talentvolle doelman dat v.v. Veenendaal een zware tweede helft tegemoet zou gaan.” In de laatste vijf minuten moest ik vol aan de bank. Dion Kroesbergen verscheen tweemaal voor me en daartussen nog een bal net over de lat getikt. Voor deze momenten had ik vrij weinig te doen. Dan is het lekker als je één van de eerste echte schoten op doel kan pareren. De tweede helft waren het louter hoge ballen die ik nog kreeg te verwerken. Het was geen topwedstrijd. De drie punten maakten veel goed. Veenendaal kan omhoog blijven kijken.”

De door DOVO opgeleide keeper gedijt goed bij v.v Veenendaal en is dan ook tevreden over zijn gemaakte overstap.” Bij DOVO trainde ik mee met de A –selectie maar het was de bank of wedstrijden met het tweede spelen. Hier wilde ik vanaf. Na een zware concurrentie strijd in de voorbereiding met Dennis van Beek werd ik eerste keeper. Dit vertrouwen probeer je wekelijks terug te betalen en daar helpen wedstrijden zoals afgelopen zaterdag zeker bij. Ik ben 21 jaar en wil me zeker door ontwikkelen. Een stap maken met v.v. Veenendaal zou mooi zijn. En waarom ook niet. De verschillen zijn klein in de derde klasse. “ besluit Guido Prins tegenover voetbaleentwee.

 

Shirt-Discounter, dé webshop voor bedrukte kleding en accessoires