Jill Warmenhoven zal vanaf volgend seizoen de technische staf versterker. De 26-jarige Warmenhoven is de opvolgster van verzorger Jaap Beumer. Momenteel vervult zij deze functie bij zaterdagclub FC Breukelen en zondagclub Elinkwijk. Dit meldt de site van DOVO.
Voetbal werd Warmenhoven met de paplepel ingegoten. Haar vader werd naar zijn voetbalcarriere trainer en haar moeder was ook altijd langs de lijn te vinden. Zelf voetbalde ze tot haar 13e jaar bij Brederodes. Nadat ze stopte werd ze in 2013 leidster van het tweede team van Brederodes. ,,Er was destijds ook geen verzorg(st)er. Die taak heb ik toen ook op me genomen. Via Jos Schieveen kwam ik in 2015 bij FC Breukelen terecht. Ik ben toen gestart met de opleiding NGS Opleiding Sportmassage (Massage & Opleidingsinstituut Libosan). Op zondag ben ik ook nog verzorgster bij Elinkwijk’’.

Maar volgend seizoen kan Warmenhoven een nieuw hoofdstuk toevoegen. Aan de slag bij DOVO. ,,Heel mooi vind ik het. Sinds dat ik begonnen ben heb ik altijd de ambitie gehad om ooit bij een tweede- of derde divisie club aan de slag te gaan. Die kans krijg ik nu, bij een club met een ontzettend trouwe aanhang. Maar voordat ik me volledig op DOVO ga richten wil ik eerst bij mijn huidige clubs goed afsluiten. Met FC Breukelen wil ik handhaven en met Elinkwijk zo hoog mogelijk eindigen’’, aldus een enthousiaste Warmenhoven.